Tandblekning inför bröllopet

Kom på det här nu i morses att jag kanske borde bleka tänderna. Brukar inte tänka på att jag har gula tänder eller ha några som helst problem med att de inte är helt vita och fina men när jag börjar tänka på alla bilderna som ska tas och hur viktigt det kommer vara så blir jag lite sugen på att göra det ändå. Vet att Janina Gröndahl, min Tandhygienist i Vasastan som jag alltid går hos, sa det sist att mina tänder hade börjat bli lite gula. Så känner att det nog kan vara smart att göra det. Så att jag inte behöver tänka på att inte le med öppen mun eller på att tänderna ska synas. Vill inte förstöra bröllopet genom att bara tänka sådana tankar och snöa in mig på det något alldeles.

Tycker att min vanliga tandhygienist Janina är väldigt bra och känner väldigt stor tilltro till henne. Känns tryggt när hon arbetar. Hon har redan hjälp mig med att räta ut mina tänder tidigare när de var lite sneda, något jag haft hela livet men hela tiden stört mig på. Och andra tandhygienister har inte gjort någonting åt det men nu när jag en gång hamnade hos Janina i Vasastan så var det inga som helst problem och hon fixade det snabbt och enkelt. Hoppas på att hon kan göra detsamma med blekningen av mina tänder. Vill dock inte ha dem alltför vita men några få nyanser vita i alla fall, det vore väldigt skönt.