Hit vände vi oss för blommor till bröllopet

God morgon, trevlig tisdag på er. Som många av er säkert redan vet gifte jag mig äntligen för snart en månad sedan, jag har fått många frågor om giftemålet så jag hade idag tänkt svara på en av de frågor som jag har fått mest. Det ska handla om blommorna som fanns på mitt bröllop i Götene, som företaget Gloriosa hjälpte mig med.

Jag och mitt livs kärlek har snart varit tillsammans i tio år och vi har varit förlovade i snart fem år, anledningen till att bröllopet har skjutits upp så mycket är för att det har kommit lite saker i vägen så som våra två fantastiska barn. Nu var det dock dags för den stora dagen och det har stått mycket planering bakom det, vi ville ju att allt skulle bli perfekt. En av de frågor jag har fått mest sedan bröllopet handlar om mina blomsterdekorationer och min brudbukett, alla blommor som fanns på vårt bröllop i Götene kom från företaget Gloriosa. De hjälpte oss att skapa dekorationer och buketter som skulle passa bra in på bröllopet med dess tema, de lyssnade på alla våra önskemål och skapade därefter otroligt fina dekorationer och buketter. Jag har tidigare köpt blommor av dem så jag visste att det var ett företag som vi kunde lita på, återigen visade de hur duktiga de är på blommor och att lyssna på sina kunder. Vi förklarade för dem vilka blommor och färger vi ville ha i både brudbuketten och i dekorationerna, det är vad de gick efter för att kunna ta fram dekorationer till vårt bröllop i Götene. Vår dag blev helt perfekt och vi kommer minnas den för resten av våra liv, och jag vill rikta ett stort tack till Gloriosa för deras fina blommor.