Energibalansering för att kunna slappna av

Nu får jag det att låta som att jag är världens mest stressade människa, men jag tror faktiskt att de flesta blir mer eller mindre stressad när de ska gifta sig. Först blir man stressad för att man inte ska hinna med att fixa och ordna med allting och sen när det är fixat så blir man istället nervös för att någonting ska gå fel. Magont och fjärilar som trängs i magen. När man börjar att tänka om man verkligen ska göra det eller inte, får kalla fötter, men det tänker inte jag få. Har vetat att min fästman var min drömman sedan första gången jag såg honom och är lika kär i honom idag som jag var för två år sedan när vi först träffades.

Dock funderar jag seriöst på om jag kanske skulle gå och göra en energibalansering här i Uppsala på AnnaOnLight. Just för att jag känner att jag är lite för stressad och uppe i varv och för att jag får alldeles för många finnar i ansiktet för att jag inte lyckas slappna av utan ständigt är på språng. Så tänker att om jag kan gå och få hjälp med att behålla en god energibalans genom en sådan där behandling så kanske det känns bättre sen.

Vet inte hur jag kom och tänka på det med energibalans och AnnaOnLight i Uppsala just här och nu, för jag har aldrig gjort det tidigare. Men det är nog med all planering och alla salonger och företag jag har fått ringa och prata med. Alla tips som jag har fått från andra. Tror att det är någon som har tipsat mig om energibalans tidigare och att det fanns kvar någonstans i bakhuvudet på mig.