Photo by Josefin Boman

När jag och tjejen äntligen skulle gifta oss så ville vi ha riktiga kort från bröllopet. Mobilkameror i alla ära, men är det bröllop endast en gång i livet så ska det banne mig vara en riktig fotograf! Nu fick vi helt fantastiskt vackra bröllopsbilder och detta kan vi tacka en otroligt duktig bröllopsfotograf i Linköping för som heter Josefin Boman. 

Vi kontaktade hennes företag som heter Photo by Josefin Boman i god tid före bröllopet och så planerade vi inför den stora dagen. Det finns lite olika sätt som den här fotograferingen kan gå till på och jag tänker inte gå in på alla detaljer mer än att jag kan nämna att det är som ett slags “paket”, där det ingår olika mycket beroende på vilket “paket” man väljer. Jag tycker absolut att alla som ska gifta sig också ska satsa på att fotografera sig av en riktig fotograf. Bröllopet är ett minne för livet och det är klart att det är stor skillnad i kvaliteten på de bilder som tas med mobilen mot dem som tas av en riktig fotograf med riktigt avancerade kameror. Jag skulle verkligen vilja slå ett slag för Photo by Josefin Boman för jag har svårt att tro att det går att hitta en duktigare bröllopsfotograf i Linköping än henne. Jag tycker också att ni som planerar att gifta er och intresserar er för en bröllopsfotograf i Linköping också ska gå in på hemsidan och där få reda på mer om Photo by Josefin Boman och denne bröllopsfotograf i Linköping. Ni får gärna berätta för mig om när ni planerar att gifta er och var bröllopet ska äga rum. Vårt bröllop var för övrigt helt underbart, vi gifte oss i kyrkan som var fullsatt. Nu ska jag inte uppehålla er något mer, ha det så bra nu!