Det är så mycket man ska fixa med inför bröllopet. Så fort jag tror att jag börjar närma mig slutet eller åtminstone mitten på planeringen så inser jag att det finns andra saker som jag har glömt bort. Har frågat runt efter vad andra har för tips och råd men även sökt runt väldigt mycket på internet. Självklart även pratat mycket med min käraste fästman om hur vi vill ha det.

Först igår så insåg jag att jag inte har fixat någon frisörsalong som kan fixa bruduppsättningen. Och jag vill inte att det ska vara vilken som helst heller utan att det verkligen ska vara någon som är bra. Bröllopet ska inte bli lidande, eller jag ska inte bli lidande, för att jag har valt fel frisörsalong och inte känner mig snygg och vacker i den frisyr och håruppsättning jag har gjort.

Tanken är för tillfället att jag ska gå hos Beauty By Us, men ska gå dit och låta dem få göra några olika bruduppsättningar och så ska jag se vad jag tycker om det. Om det känns som mig och om det är bra eller inte. Även om det är bra så vet jag inte om jag bara både boka in en tid hos Beauty By Us direkt eller om jag ska gå till lite olika frisörsalonger och be dem göra samma uppsättningar för att kunna avgöra vilka av dem jag tycker gör det bäst. Kanske kan jag boka en tid och om jag ångrar mig så kan jag avboka den. Så borde jag ju kunna göra.