Äntligen är det dags! Vet inte om jag är mer nervös än uppspelt. Det är svårt att sitta still och när jag gör det så kliar det i fingrarna. I hela kroppen. Som om det är fjärilar i magen och myror i resten av kroppen. Känns som att jag är nykär igen. Så länge som vi har pratat om bröllopet så ska det äntligen bli av. Efter två år tillsammans är det äntligen dags. Jag vet att två år inte är så mycket för vissa och för andra är det länge. Jag tycker att det är mer än tillräckligt, har aldrig varit mer kär än vad jag är nu och vill ingenting hellre än att gifta mig med mitt livs kärlek för att kunna kalla honom min man istället för min fästman.

Det är dock väldigt mycket att fixa med inför bröllopet, trots att vi försöker att hålla det på en lagom nivå och inte förstora upp det alltför mycket utan bara ha det med våra närmsta. Den här veckan ska jag gå och göra en ansiktsbehandling på F&B Kosmetik Klinik för att få bort finnarna jag fått i ansiktet. Tror att det beror på stressen det senaste, över allt jag behöver hinna med att göra. Blir skönt med en ansiktsbehandling för att få en stund att koppla av också. Jag har hållit på och fixat med korten och tårtorna den här veckan. Sen måste jag boka tid hos en sminkös också. Och så är det drickan, kanske går den att fixa hos samma cateringfirma som de med tårtan. Det måste jag kolla upp.

Det var faktiskt inte jag själv som bokade tid hos F&B Kosmetik Klinik utan det var faktiskt min älskade fästman som sa att han tyckte jag förtjänade lite avkoppling med en ansiktsbehandling. För att få en chans att njuta och inte bara stressa.