Vet att man kan få väldigt ont i kroppen av att gå på massage, inte för att själva massagen inte gör gott utan snarare för att det är så det verkar. För att den verkar på djupet och stimulerar kroppen och även gör att spänningarna man har i kroppen, stelheten och knutarna gör ont när de släpper. Så massage kan vara väldigt skönt just när man får det, men det kan även göra ganska ont, men blir skönt så man känner effekten av det först efter ett antal dagar.

Tänkte att jag skulle gå på massage innan bröllopet för att inte vara så nervös och stressad och koppla av men vill inte ha ont just den dagen så det är nog bäst att boka in massagen några dagar i förväg. Så att effekterna hinner komma men att spänningarna och smärtan säkert hinner försvinna.

Salongen jag ska gå till är i alla fall Fajn Spa & Massage. Har varit på behandlingar med massage hos dem tidigare och tycker att de är väldigt duktiga. De vet verkligen vad de gör och det känns väldigt lugnande att vara där. Vet inte om det beror på lokalerna också, eller om det bara är de som jobbar där som är så trevliga och med sitt prat och det lugnande musiken de har som får en att koppla bort allting och verkligen kunna slappna av bättre än jag kan göra någon annanstans annars.

Kanske är lika bra att ta och boka tid för den där massagen på Fajn Spa & Massage redan nu när jag kommer ihåg det. Har så mycket annat att fika med inför bröllopet ändå att risken för att jag missar något av det blir ganska stor annars.